Thursday, February 9, 2012

L 04.02.12 Banos

Ma ei tea, mis toimub, aga täna hommikul taas kumm katki - peab laskma kohalikel šamaanidel pahad vaimud välja ajada J!!!

Kella seitsmest üleval ja ratastel, aga jõudnud pole kuskile. Nende kummidega tegelemine võtab tohutult aega.



Ilma ja riietusega on hetkel nii, et kella 11-12-ni tuleb kanda soojasid riideid, siis kuskil 16-ni saad suveriietes olla ja siis jälle külma ilma vammused selga.

Menüü on rikastunud, nüüd on lisaks grillitud kanadele võimalus ka rotte süüa. Tegelikult on need vistiti merisead, aga nii suurt uudishimu ja nälga pole veel olnud, et neid proovida tahaks J.



Täna on eesmärgiks külastada uues linnas uut termi ja spad J. Termis olid probleemid veega ja see jäi meil külastamata. Suundusime spad otsima, aga minu oskusliku kaardilugemise tagajärjel eksisime taas, aga õnneks polnud asi nii hull – jõudsime kenale vaateplatvormile ja tegelikult sõitsime ainult 5km mööda.



Spas võitsime mõlemad kolm protseduuri, mis said koos läbi tehtud. Mul on NII KAHJU, et ei teinud sellest 2,5h pilte – see oli ikka nii fun!!! Esimene protseduur oli ürituse nael – määrisime ennast sooja mudaga üle kere kokku, siis pandi aeroobika video mängima ja pidime selle järgi tantsima hakkama. See oli nii võõras ja uskumatu ja naljaks, et enne me vedu ei võtnud kui tüdruk, kes meile muda jagas ise ees kepsutama hakkas ja nii me siis mudastena, suutmata naeru kinni hoida kolmekesi vehklesime. Kui selles ruumis oleks videokaamerad, siis oleks kõik youtube rekordid pärit siit. Olen küll spades käinud ja erinevaid protseduure võtnud, aga midagi sellist oli raske ette aimata J. Teiseks läksime aurukappidesse (istud puukastis ja pea on väljas), kus said ise reguleerida palju auru sa soovid ja kolmel korral kallati sind külma veega üle. Kolmas ja kõige mõnusam osa oli massaaž – ülimalt hea. Sai valida õrna, keskmise ja tugeva massaaži vahel, mõlemad valisime tugeva ja vastassoost masseerija. Mina jäin väga-väga rahule ja võtsin lisaks veel ka näohoolduse. Andres vastas küsimusel ’kuidas meeldis?’ – 10 palli süsteemis 8, aga mis võiks üldse 10-t väärida, seda ta isegi ei tea – seega ma arvan, et need paar tundi iseendale kui teised sinu eest hoolitsevad meeldisid tallegi J!

No comments:

Post a Comment