Thursday, February 9, 2012

K, N 08.-09.02.12 Jaen

Täna hommikul proovin täiendada blogi, mis on erinevatel põhjustel alates 26.02 jäänud üles laadimata, aga hotellis on probleem netiga ja ürituseks see jääbki L.

Kõik need mägisõidud on Andrese lõpuks ära väsitanud ning ta vajab puhkust!!!Parema neti otsingul sõidame järgmisesse linna ja võtame taas hotelli, et saaks veidi taastuda.

VÄÄN on peale eilset sõitu kohutavalt porine, aga pesta teda veel ei taha, sest ei tea millised teed täna ees ootavad. Huvitav, et peale eilset vihma on kõik teed lõunaks jõudnud ära kuivada ja õrnalt tolmavad juba. Peale poolt tundi sõitu muutub tee paremaks ja varsti on asfalt rataste all. Ettevaatlik tuleb olla V-kujuliste kraavidega, mis on tehtud vee äravooluks.


Nii nagu iga uue asjaga on alguses kõik põnev, nii ka iga uue riigiga. Esimestel päevadel tahaks iga nurga pealt pildistada ja kõik tundub väärt jäädvustamist. Loodus, mäed tunduvad veidi teist moodi, küla teisel pool jõge – inimvedu paadiga või köisteega ning autod saavad üle vee parvega.

Riisi põllud - poleks arvanud, et Peruus seda nii palju kasvatatakse.

Jaenis loodame teha autole kindlustuse ja saada ipad-ile uue riigi interneti. Üle kolme tunni asjaajamisi ja tulemus on null. Kindlustust tehakse ainult peakontoris, mis asub lääne rannikul ning selleks tuleb neile täna vajalikud dokumendid saata, et laupäeval kindlustus kätte saada. Sim-kaarti selles linnas ei ole, seda oleks võimalik tellida ja saabuks samuti laupäevaks. Kuna millegi peale, eriti veel tähtaegade peale ei saa siin kindel olla, siis jäävad mõlemad tegemata.

Jaen – enamus hooneid on ehitusjärgus, mootorrattad ja tuc-tucid.

Neljapäeva hommikul läheb Andres uuele katsele saamaks interneti ja lahenduseks saab netipulk, mille saab kätte alles õhtuks, seega jääme siia linna veel üheks päevaks. Andres käib VÄÄNIGA pesus, ajab asju. Mina istun hotellis ja likvideerin blogi võlga.

Õhtusööki süües arutame, et saiakeste söömine tuleb kiiremas korras ära lõpetada, kuna keskkoht hakkab ära kaduma J. Ja kus me lõpetame oma söömise – tortilandias (tordide poes). KOHUTAV!!!

Eile hammustas mind kintsus mingi sitikas, kui homseks põletik tagasi ei tõmba tuleb arsti juurde minna. Peale rohtude peale määrimist ja sisse võtmist tundub, et läheb paremuse poole, eks hommikul paistab.

No comments:

Post a Comment