Thursday, February 9, 2012

K 01.02.12 Otavalo

Täna otsin välja soojemad riided, varbavahed aeg on otsa saanud J.



Hommikul natukene veel linnas, siis suundume Cuicocha järve äärde, mis asub vana vulkaani kraatris ja rohkem kui 3000m kõrgusel. Poolele teel sinna hakkab sadama vihma, pilved laskuvad alla ja kaunist vaatepildist pole mõtet rääkidagi. Paar kohustusliku pilti ja edasi järgmisesse linna.

Otavalo on kuulus oma käsitöö kaupluste ja -turu poolest.

Kolame turul ringi ja pildistame inimesi - eriti rahvariietes naisi ja lapsi. Seda viimast peab tegema väga salaja, sest neile pildistamine ei meeldi – katavad näo käega või keeravad eemale.


Just kui oled jõudnud mõtlema hakata, et Ecuador on veel mõnusam kui Kolumbia, siis keegi halb inimene peab selle kohe pea peale pöörama. Täna keskpäeval lõhuti ära üks ukselukk, õnneks autosse sisse ei saadud. 



4km linnast eemal on Condor Parque, kus saab näha kotkaid, kulle, pistrike ja kondorit. Meil õnnestus osa saada demonstratsioonist, kus lasti osadel lindudel vabalt lennata. Lõpuks ometi saame vaadata neid kuninglike linde vähem kui meetri kauguselt.


Õhtuks jõuame Quito eeslinna ja kohtume šveitslastega, kes rändavad maailmas juba neli ja pool aastat ning kogu selle aja on elanud autos. SUPER vanakesed! Jälle sajab.



Veel pilte tänasest päevast.

2 comments:

  1. lõhutud lukk, kättemaks keelatud pildistamise eest?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakun, et eesmärk oli vargus. Välismaanumbriga auto jääb kohalikel kohe silma ja millegipärast arvatakse, et valge turist on rikkur ning loodeti hõlpsasti midagi "hea" saada. Õnneks pole VW niisama auto, pidas rünnakule vastu! :)

      Delete