Wednesday, March 21, 2012

K 14.03.12 Ushuaia

Peale Rio Grandet loodus muutub – künklikum, metsad, väiksed kosekesed. Ilm on ikka jahe, tuuline ja vihmane kuid vahest piilub välja ka päike.


Ushuaia – koht mida oleme oodanud kõik need viis kuud, aga sinna jõudes polegi mingeid ülevaid emotsioone. Teeme kohustuslikud pildid ja sõidame linna, et vaadata oma silmaga milline siis näeb välja ’’maailma lõpp’’. Kas tõesti see sõit on nii ära väsitanud ja täna on see päev, kus me üksteisega väga palju ei räägi, aga rõõm sellest päevast puudub. Linn on ilus ja eriti üllatuseks on kesklinn – poed, söögikohad, kasiinod ja turismi kohakesed, mis pakuvad erinevaid tuure ning palju-palju turiste üle kogu maailma. Selles kaunis linnas on kõik mega kallis! Pead valmis olema ilma pidevale muutumisele ja tuul on siinse elu lahutamatu osa.


Andres uurib võimalust ära käia Antarktikas ja info järgmine: viimane laev väljub 16.03, viimase hetke pileti saab kõige odavamalt umbes 4000 USA $-ga. Andresele kirjeldatakse reisi järgnevalt - meri on juba rahutu ning esimesed paar päeva oled voodi külge seotud ja oksendad, siis läheb juba paremaks J. Kuna Andres päris kehvasti talus 2-3m laineid, siis pole mõtet minna kõrgematele. Muidugi on võimalik Antarktikasse ka lennata või võtta tuur, kus üks ots on laevaga ja tagasi lennukiga, aga hetkel enam lennukid ei lenda, seega julged ja rahakad olge katsumusteks valmis.

Õhtul pakin asju ja tundub, et mahutan kogu oma majapidamise ära ja loodetavasti ülekilosid ei tule.

No comments:

Post a Comment