Tuesday, December 6, 2011

P 04.12.11 Ometepe

Andres on tõeliselt väsinud ja lõpuks julgeb seda ka tunnistada. Hommik, kus ta tahab ja saaks magada, aga üks rekkajuht ajab ta üles, et VÄÄN eest ära liigutada. Väsinud mees vegeteerib umbes 10-ni voodis, siis sööme ööbimiskohas ja abivalmis perepoeg teeb lühikokkuvõtte saarel vaadatavast.

Andres külalislahke pererahva tagahoovis.

Nüüd siis külastamise järjekorras:

-          Charco Verde – kaunis laguun, mille ääres on matkarajad

-          Ojo de Aqua – allikas, mis saab alguse vulkaani juurest. Vesi on karastav kuid mitte külm. Huvitav, kui kiiresti hakkab siin vihma sadama – alles paistis päike, siis korraks tulid pilved ja kohe soe troopiline vihm. Mul tuli kuidagi meelde, et just sellist vihma ootasime me AFG – s, kui väljas oli pea viiskümmend kraadi J.



Ühe vaateplatvormi külastamine lükkub homsesse, kuna teed on autoga läbimatud.

Õhtusöögi plaanime järve kaldale. Loodame, et sääski tuulise järve ääres pole ja öösel saab mõnusat jahutust. Ja nii on alati, kui oled enda arust hea plaani teinud, siis see ei tööta J. Sääsed olid seal loomulikult olemas ja lisaks neile tõi Andres VÄÄNI veel sipelgad, hirmus tapatalgu kestis jälle mitmed tunnid. Ööbima jäime peale pikki otsinguid küll järve äärde, aga egas head und peale seda minul igatahes ei tulnud.

No comments:

Post a Comment