Tuesday, December 6, 2011

K 30.11.11 San Jacinto, Leon, Las Penitas

Kuum muda ja kuumavee allikad – kujutasin endale ette, et see on koht kus saan liguneda soojas vees ja võtta mudavanne, aga võta näpust. See oli koht, kus sai näha auravat maapinda ning näha keevat muda, ei mingit spad ega luksust. Tundub, et hakkan tasapisi vist mugavusi taga igatsema J.  Pähe tulid järjest erinevad äriprojektid, kuidas saaks kõike seda soojust ja muda paremini rakendada külastajate ja kohalike enda tarbeks.  Järgmisena, aga tuli mõte, et võibolla peaks sellised kohad säilitama lihtsalt sellistena nagu nad on. Kõike ei saa ja ei tohi ju rahaks teha. Hirmus läänelik mõtlemine – kõik suureks rahaks.  Kuigi hingest tahaks kõigele sellele paremat rakendust ja kohalikele veidi paremat elu (aga äkki on nad oma eluga rahul ja ma mõtlen üle J )

Tüdruk oli meie giid mudaväljadel ja väike on tema vend, üed ja vennad hoiavad siin väga üksteist! Muide, siin ongi giidideks lapsed.



Leon, kahjuks pole eriti aga ringi jalutada, otsime neti võimalust, sest on kuu lõpp ja tuleb oma maksud-näidud korda saada. Korra kasiinost läbi – õnne seekord ei ole, kuid kasiino välistrepil istudes saame interneti. Õnneks turvamees on mõistlik ja meid ära ei aja.



Kohalikus sööklas lõunasöök. Kohvikusse kooki sööma, kus saame ka wi-fi ühenduse ja enamus aeg kulub blogi täiendamiseks.

Õhtuks läänerannikule beachile – Las Penitas väike armas kohake, kus on meeletud suured lained, mis sobivsd rohkem surfaritele. Öö möödus peaaegu magamata, sest peale dušši all käimist olid sääsed VÄÄNi tunginud. Mitu head tundi tuli neile jahti pidada!  Siin on sääsed kuidagi väiksemad ja kavalamad, polegi neid nii lihtne hävitada :).

No comments:

Post a Comment