Tuesday, January 3, 2012

P 01.01.12 Boquete

Olen hommikul esimesena üleval ning hiilin vaikselt rõdule, et tõmmata kopsudesse suur sõõm mägiõhku ja kuulata vee vulinat. Soovin endale aasta esimesel päeval kõike ilusat ning jään ootama, millal Andres üles tõuseb. Vihm on järgi jäänud, päike paistab kuid endiselt on jahe ja tuuline.



Andres suudab ennast kümne paiku üles ajada, aga enesetunne on tal endiselt kehva. Läheme välja ja selgub, et söögikohad tehakse aasta esimesel päeval lahti alles kella üheteistkümnest, uitame niisama ja teeme aega parajaks.  Peale varajast lõunasööki kohalikus sööklas Andrese enesetunne ikka veel ei parane ja ta viskab uuesti pikali.

Andres peale söögipalve lugemist hakkab nautima aasta esimest söögikorda J.

Kella kolmest läheme väiksele  tuurile. Mööda mägiteid Baru vulkaani jalami suunas – kohvifarmid, sõbralikud küla elanikud, ilusad villad mägedes ja vikerkaar ning iluaed, mis asub luksusvillade rajoonis, aga on avatud külastamiseks.

Kuna on suurenenud lugejaskond, kes elab Andrese reisile kaasa, siis aasta esimesel päeval ka natuke rohkem pilte temast :)!


On aasta esimene päev ja väga paljud pole veel kaineks saanud - kes magab tänaval ja kes kakleb. Astume korraks sisse ka kohaliku baari, aga veel kiiremini tuleme sealt välja J. Õhtul hakkab uuesti tugevamini sadama ja tagasi hotelli.

No comments:

Post a Comment