Sunday, January 15, 2012

E, T 02.-03.01.12 Panama City

Esmaspäev  - sõit Panama Citysse. Õnneks on ilma vahelduva pilvisusega, seega pole kõige hullemad 600km J. Ennem Panama Cityt on esiteks meeletu ummik, siis palju ekslemist, väsimus, veidi pinget õhus, aga  keskööks oleme linnas. Pargime lennujaama juures, kust peaks homme  olema kiire sõit politsei jaoskonda, et vormistada dokumendid, mis lubaksid auto maalt välja saata.

Teisipäev – kella 8.30-st hakkavad erinevad asjaajamised ja 16.30-ks on kõik vajalik tehtud. Politsei jaoskondades on kord karm – meestel pikk püks jalas, naistel õlad kaetud ja plätudega kedagi sisse ei lasta – inimesed peavad olema viisakalt riietatud. Õhtul sõidame linnas ringi ja otsime taskukohast ööbimist. Selgub, et kõige parem on ikka VÄÄNis kui leida koht, kus saab ennast pesta. Panama City on kuum, niiske ja tuuline linn. Ümberringi on palju ehitamist ja kui tuul tõstab tolmu üles, siis kõik see on su niiskel ihul.  Kui pesta pole saanud, siis heale unele pole lootuski J.

Elul linnas on oma plussid aja miinused. Plussideks on internet ja kõige saadavus, aga miinusteks minu jaoks – autoga liigeldes eriti kohalikesse sööklatesse ei satu ja söön juba mitmendat päeva rämpstoitu;


jalgsi liikumine on kahanenud miinimumini; linnas on rajoone, kuhu turistidel pole soovitatud minna ning eriti öisel ajal, seega veel hoolikamalt tuleb valida ööbimise kohta; veevarude täiendamine ja oskus kulutada raha, sest pakkumine on ju nii suur J!


Poisid politsei maja taga mänguhoos. Algul olid väga häbelikud, aga pärast käisid järgimööda auto juures pilte vaatamas ja soovisid endast personaalseid võtteid J. Mul läks Andrese ootamine lõbusamalt ning neil oli pilte vaadates ja ennast seal ära tundes väga põnev.

No comments:

Post a Comment