Thursday, October 27, 2011

Las Vegas 25-26.10.11 T, K

Täna ärkasin üles selle peale, et VÄÄN kõigub – nii tugev tuul, sellele järgnes paduvihm, äike ja korraks oli isegi linnakesest elekter ära. Möll kestis pea hommikuni, aga 8 paiku saime hakata Las Vegase suunas sõitma. Väljas on soe - T-särk ja lühikesed püksid, aga mitte veel palav.
Mida lääne poole seda kallimaks läheb kütus.
Kurk ja nina on juba paremad.
Teede ääres kasvavad kaktused.
Sisenedes Nevada osariiki käisime vaatamas Hoover Dam-i. Sellest on tehtud suur atraktsioon ja inimesed üle maailma käivad sellega tutvumas ning pildistamas. Ei puudu ka turvameetmed ja meie kaubikuga jäime muidugi silma ja otsiti päris põhjalikult läbi, aga läbi õnnestus meil saada :).



Ajavahe 10h.
Las Vegasesse jõudsime valges ja siis see linn mulle erilist muljet ei avaldanud. Öösel tuledes, see on hoopis teine lugu! Kuigi peab lisama , et põhitegevus toimub ainult ühel tänavad ning seda kindlal lõigul. Lisaks erinevad esinemised-aktraktsioonid nii hotellide ees kui sees ja suur osa on nendest tasuta. Iga hotell on kui väike linnake ning kunstiteos ja sinna uudistama saab minna igaüks. Häirivalt palju prostituutide vahendajaid.
Las Vegases otsustasime natuke mugavusi kasutada ja ööbisime hotellis.

Üks ilusamaid aktraktsioone - purskkaevude tants, keskatb  ainult ühe laualu jagu, aga nii võimas.



Kolmapäev möödus erinevate hotellide fuajeede, sisehoovide ja kasiinodega tutvudes. Uskumatu, mida kõik on tehtud selleks, et trumbata üksteist üle :) Kasiinos läks jälle hästi, aga seekord oli õnnelik käsi Andresel.
Vaatan peeglisse, põsed õhetavad, kas päev otsa värskes õhus olemisest või olen juba päikest saanud :)!
Homme hommikul asume teele Mehhiko piiri poole, tuleb sõita oma 900km, siis kuskil piiri läheduses ööbida ja hommikul piir ületada. Põidlad pihku, et Mehhiko meid endale külla lubaks.

No comments:

Post a Comment