Saturday, October 22, 2011

Jõudsime Colorado osariiki

Täna tuleb järjekordne 1000 km  ja 300 km peale päev kui tahame ööseks Coloradosse jõuda.

Esimene hommik, kus tegime endale ise kaubikus gaasipliidil süüa – kaerahelbepuder ja kohv. Nämma, ei saa burgeriga mitte võrreldagi J!

Teedel on palju loomade laipu – pesukarud on põhilised allajääjad.

Peale lõunat hakkas paistma päike, aga ikkagi on väljas külm ja tugev tuul.

Erinevates osariikides on erinevad kütuse hinnad ja erinevad makseviisid, seni on minu SEB visa kaart kõigist katsumustest edukalt välja tulnud.

Siiani ääristasid teid heinamaad ja põllud, siis Nebraska osariigist on näha ka karjamaid koos veistega.

Tahtsin minna militaarautode muuseumisse, aga kahjuks oli see kella 17-st kinni pandud. Läbi aia sain teha paar pilti ja kogu lõbu.



Umbes 3h sihtkohani, päike loojub väga kiiresti ja taevas muudab selle aja jooksul korduvalt värve – kollane, oranž, must.

Täna õhtul hakkas vaikselt kohale jõudma, et olen reisil ja selleks andis tõuke üks kütusevõtt Colorado osariigis. Kogu asjaajamises oli tunda manjana suhtumist ja palju mehhiko päritoluga inimesi.

Sihtkohta jõudsime mõned tunnid enne keskööd - Ft Collins, kus elab Andrese tuttav väliseestlane. Paar toredat asja seoses selle mehega – eesti mehel eesti suusad (kalevipoja temaatikaga). Tal on koer SAKU (õlu järgi) ja kassid UDU ja PORI J - minu meelest hästi originaalne! Kui kohale jõudime pakkus peremees Viru õlut!!! Seda tuuakse USA-sse sisse ja Saku õlut Kanadasse.




Ajavahe 9h.

Täna saab voodis magada, internetis käia ja sooja veega pesta! Elu nii kui lill, mulle hakkab see reis iga päevaga aina rohkem meeldima J.

No comments:

Post a Comment