Friday, January 31, 2014

L, P 28. – 29.12.13 MIAMI

Laupäev on nagu laupäev ikka, magame kauem ja hommikukohvi joomine ning lobisemine venib lõunani. Mailisel on soov paari poodi minna ja me ühineme temaga, saab ostetud uus ukselukk ja natuke riideid. Lõuna hiina buffe söögikohas, kus  veidi üle 9 USD saad süüa nii palju kui tahad, mina sõin sushisi nii palju kui sisse mahtus ja siis veel natuke peale J. Toit oli väga maitsev, seda kiitsid ka Andres ja Mailis.

Õhtupoole aitasin Andresel Mailise korteris välisukse lukku vahetada ja me saime sellega hakkama! Viime Mailise memmekese juurde, sõidame kuni pimedani Miami kallites rajoonides ja tuleme pimedas korterisse tagasi. Andres tahab teha üllatuse ja viia mind mingisse salapärasesse klubisse J mõnusalt aega veetma. Alguses puiklen veidi vastu, aga egas midagi, piduriided selga ja minek.

Koju tagasi jõuame alles vastu hommikut ja mina magan pühapäeval kella 11-ni. Andres on vahepeal jõudnud juba poes käia ja kohvi valmis teha kui mina lõpuks silmad lahti saan. Hommikukohv voodisse pühapäeva hommikul on mõnus J! Samas teatab Andres kehva uudise, et autol on esiratta vedrustusega mingi jama ja autoga enam liikuda ei saa. Tänase päeva plaanid tuleb kõik tühistada ja Andres hakkab läbi helistama kõiki ümbruskonna auto varuosade poode. Nagu alati juhtuvad jamad siis kui neid on kõige raskem lahendada – nädalavahetusel, töökojad ja paljud poed on kinni.

Õnneks saab Andres auto korda, aga tagasi jõuab ta alles pimedas ning minu terve päev möödub toas.

No comments:

Post a Comment